Peruutusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kellankoski Voima Oy. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Kellankosken Voima Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Varaus

Tuote/palvelu varataan verkkokaupassa konnevedenkosket.fi/fi/51/Varaa online-varausten kautta. Varaus maksetaan tilauksen yhteydessä kokonaisuudessaan. Varaus vahvistetaan asiakkaalle sähköpostitse, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet/palvelut. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee ilmoittaa myyntipalveluun puhelimitse 0400 957 791 Tuula Lampinen (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse tuula.lampinen@konnevesi.fi. Samat peruutusehdot koskevat myös puhelimen tai sähköpostin kautta tehtäviä varauksia.

Varauksen käsittely peruutustapauksessa:

  • Peruutettu varaus voidaan vaihtaa toiselle ajankohdalle ilman lisäkulua, mikäli sama hinta on tuolloin voimassa. Mikäli uuden varausajankohdan hinnoittelu on korkeampi, maksaa asiakas erotuksen.
  • Mikäli uusi ajankohta ei ole mahdollinen, voidaan maksu palauttaa seuraavin ehdoin:
        a) mikäli varauksen alkuun on 30 vrk tai enemmän, voidaan maksu palauttaa toimistokulut 15€ vähennettynä.
        b) mikäli varauksen alkuun on alle 14 vrk, palautetaan 50% varausmaksusta toimistokulut 15€ vähennettynä.
  • Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa sairastuu äkillisesti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, on asiakas oikeutettu saamaan takaisin koko maksetun summan, toimistokulut 15€ vähennettynä. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Tuula Lampiselle 14 vrk kuluessa peruutuksesta.
  • Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisin maksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.
Maksaminen tapahtuu luotettavasti Checkout Finland Oy:n kautta.

Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Huomioitavaa luottokorttimaksuissa: Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla on kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Mikäli maksat palvelut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kellankoski Voima Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy, Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere, Y-tunnus 2196606-6.